Hlavní obsah

Přírodní matrace ručně vyráběné v Čechách

Novinky, www.prirodni-matrace.cz

Lidské tělo zná přírodní materiály již tisíce let. Pokud nás zajímá zdravý styl života, tak nesmíme opomenout jak spíme. Naše tělo skrze výrobky z přírodních materiálů komunikuje s přírodou. Uchovejte si zdraví a vitalitu. Buďte v harmonii se svým prostředím.

Showroom přírodních matrací Praha Vršovická 7/27

Článek

Spánek je velice důležitou součástí našeho života, je to přirozený způsob, jak si naše tělo může odpočinout, zregenerovat síly a uvolnit se. Výběr matrace, postele či lůžkového roštu rozhodne o tom, jak se vyspíme a v neposlední řadě i o tom, jak se budeme cítit po celý další den.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Existuje velký výběr matrací různých druhů a nezkušený zákazník často tápe a neví, která matrace je právě pro něj ta nejvhodnější. Člověk se musí řídit srdcem i rozumem a zamyslet se, jestli spaní na prefabrikátech recyklovaných z plastů je právě to nejlepší. Lidé se vždy vyvíjeli společně s přírodou, a tedy i s přírodními materiály. Matrace z přírodních materiálů nekladou tělu odpor, mají vysokou kvalitu, stabilitu, vzdušnost, trvanlivost, ekologickou nezávadnost, přímé pozitivní účinky na lidské zdraví a jsou vhodné pro alergiky.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Přírodní matrace poskytuje v kombinaci s podkladem dostatečnou vzdušnost a dokonalé rozložení hmotnosti, tím je zaručena ideální anatomická poloha páteře a uvolnění kosterního svalstva během zdravého spánku. Přírodní matrace je zejména dobrá investice do zdravého spánku pro lidi s alergiemi, exémy či nadváhou. Kvalitní matrace musí správně rozložit váhu těla a uvolnit páteř v přirozeném tvaru. Důležité je, aby matrace byla dostatečně kompaktní a pevná. Prodyšnost přírodní matrace je důležitá a téměř povinná pro dobré odvětrání, které zabrání tvorbě plísní a udržuje tělo v suchém prostředí. Přírodní matrace pro svou strukturu z přírodních materiálů jsou plně prodyšné a neblokují kožní dýchání, které je zásadní pro látkovou výměnu a správnou funkci lidského organismu. Kvalitní zdravotní matrace je investicí, která se Vám několikanásobně vrátí. Matrace musí podpořit Vaše tělo a udržet ho ve fyziologické přirozené poloze celou noc. Přírodní matrace neodporují tělu a plně s ním souzní, nevytváří umělé pružení a tlak na kostru a klouby.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Přírodní matrace Dubai s kokosoem Kvalita spánku má zásadní význam pro všechny věkové kategorie. Děti potřebují pro zdravý růst a vývoj kvalitní matrace, většinou z přírodních materiálů. Obecně se doporučuje matrace středně tvrdá, ortopedická, matrace se přizpůsobí křivkám Vašeho těla, ale nedovolí ochabnutí, zborcení a deformaci páteře. Máte atypické rozměry matrace v posteli, tak nevěšte hlavu, jsme česká ruční výroba a jsme schopni vyrobit jakýkoliv rozměr matrace a nejenom matrace také rošty do postele, chrániče na matrace a dokonce i postele z masivu na zakázku a míru. Řemeslná preciznost a čistota přírodních materiálů je pro nás zásadním kritériem. Vyrábíme, jak kontinentální postele a matrace do postele, tak futony a TOP matrace. www.prirodni-matrace.cz garantuje ruční prací maximální kvalitu, hygieničnost a dlouhověkost svých produktů a použitých 100% přírodních materiálů. Přírodní matrace.cz navazují na tradici kvalitní ruční výroby přírodních matrací bez chemie z koňských žíní, bavlny, ovčí vlny, kokosu, na kterých spali již naše babičky a dědové. Přírodní matrace udržují stálé mikroklima pro kůži, tělo (termoizolují) a podporují zdravý spánek, lehce pohltí vlhkost a snadno ji odpaří. Přírodní materiály u matrace jsou stálé a nedegradují při kontaktu s lidským potem. Přírodní matrace aktivně podporují páteř a uvolňují svaly, šlachy, klouby a vaziva. Matrace mají velkou mechanickou životnost. Přírodní matrace si můžete vyzkoušet v Institutu zdravého spaní a SHOWROOM v Praze, Vršovická 7/27 nebo v Nové Pace, Šlejharova 36 v Krkonoších.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Zabýváme se zakázkovou výrobou na přání a míru. Mnoho našich zákazníků chce individuální a originální řešení přímo v daném prostoru na míru dle přesných specifikací. V atypických rozměrech vyrábíme přírodní matrace i postele z masivu. Vyrábíme také postele dle dodaných výkresů od zákazníka. Vždy se snažíme dodat jakoukoli atypickou matraci do 5ti pracovních dní. Postele dodáváme druhý týden od objednání. Bežné rozměry matrace do 3 dnů. Pokud používáte běžné matrace a potíte se, nevěšte hlavu. Vaše matrace je možné vylepšit svrchní podložkou z koňské žíně Životnost přírodních matrací se pohybuje minimálně okolo 15let a více. Máme také zkušeností s matracemi z koňských žíní, kterých se ještě ani po 50 letech používání lidé nezbavují .

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Všechny typy přírodních matrací, futonových matrací a futonů si mohou Naši zákazníci vyzkoušet v institutu zdravého spaní a showroom v Praze, Vršovická 7/27 nebo v Nové Pace, Šlejharova 36 v Krkonoších (hlavní tah Praha – Krkonoše).

Pro další informace o přírodních matrací navštivte www.prirodni-matrace.cz

Výběr článků

Načítám