Hlavní obsah

Do zahraničí s pojištěním ProCesty od Wüstenrotu

Komerční článek

Do zahraničí nevyjíždějte bez cestovního pojištění. Pocit jistoty a klidu za těch pár korun, které zaplatíte za den, určitě stojí. Vyřízení online na www.wustenrot24.cz nebo zdarma telefonicky na čísle 800 22 55 55 vám nezabere téměř žádný čas.

I potápění lze připojistit

Článek

S cestovním pojištění ProCesty získáte pojistnou ochranu pro sebe i své blízké za výhodnou cenu.  Výše pojistného se odvíjí od cíle cesty, nejlevnější je při cestování po evropských zemích, ke kterým Wüstenrot přiřadil také oblíbené destinace jako Egypt, Kanárské ostrovy, Tunisko, Maroko či Izrael.

Podle rozsahu si můžete vybrat ze tří variant. Cestovatel A obsahuje pojištění léčebných výloh včetně repatriace, ošetření zubů, ortéz a nákladů na dopravu a ubytování opatrovníka. Varianta Cestovatel B je rozšířena o pojištění zavazadel a pojištění odpovědnosti za škodu. Cestovatel C je navíc doplněn o pojištění trvalých následků úrazu a smrti následkem úrazu. Výhodou pojištění u Wüstenrotu je zahrnutí běžných rekreačních letních i zimních sportů do základního pojištění. Na rizikovější sporty, jako např. windsurfing, se můžete připojistit a budete-li si pojištění uzavírat online, ve formuláři se vám zobrazí jejich seznam. Na www.wustenrot24.cz lze v rámci jedné smlouvy pojistit libovolný počet osob, děti do 18 let jsou cenově zvýhodněny. Asistenční služby společnosti Europ Assistance jsou vám k dispozici nepřetržitě 24 hodin denně.

 tel.: 800 22 55 55

Výběr článků

Načítám