Hlavní obsah

Místo, které si zamilujete – Rezidence pod Bertramkou

Novinky, ED Group a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I v době, kdy většina podnikatelů v realitách si stýská na upadající zájem o koupi nového bydlení, daří se společnosti ED Group přesvědčit investory o kvalitě svých projektů. Nejnovějším je Rezidence pod Bertramkou.

Rezidence pod Bertramkou

Článek

Tři kritéria pro výběr nového bydlení

Bytový dům Rezidence pod Bertramkou, který je po necelém roce od prvního kopnutí do země ve fázi hrubé stavby, nabízí již jen 6 volných bytů. Proč koupit byt právě v Praze 5, v části známé jako Bertramka? Nejcennější je vyváženost tří kritérií rozhodujících o výběru nového bydlení – praktické rozdělení obytného prostoru, reálná cena a lokalita splňující požadavky všech obyvatel.

To ve správné kombinaci nabízí Rezidence pod Bertramkou. V lokalitě s fungující občanskou vybaveností se tato architektonicky velmi zajímavá stavba stala přirozenou součástí stávající zástavby.

V létě do nového

Nyní přichází na řadu dlouhý seznam pečlivě vybraných kvalitních zařizovacích předmětů od osvědčených dodavatelů - zakázkové dveře, venkovní žaluzie nebo například vybavení koupelny od světově proslulé firmy Villeroy Již v létě letošního roku se po dřevěných podlahách začnou procházet noví majitelé.

Rezidence pod Bertramkou

Rezidence pod Bertramkou
ulice U Vojanky
k prodeji již jen 6 rezidenčních bytů
Dokončení stavby: červenec 2012

Výběr článků

Načítám