Hlavní obsah

Procestujte s Brumíkem křížem krážem Čechy a Slovensko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je tady, děti už se těší ze sluníčka, her a nejrůznějších prázdninových radovánek. Jako rodiče však už jistě přemýšlíte nad tím, jaký program vymyslet, aby se vaše děti kromě zábavy ještě něčemu přiučily. Méďa Brumík proto přichází na pomoc s originálním prázdninovým překvapením.

Kraft Foods CR

Článek

Pořiďte si nový Brumíkův naučný obrázkový atlas České a Slovenské republiky, sbírejte samolepky a vydejte se spolu s vašimi ratolestmi na výlety napříč Českem i Slovenskem.

 Cestujeme s Brumíkem

 Brumíkův atlas získáte jednoduše, stačí si pouze koupit deset soutěžních Brumíků (svačinka nebo snídaně), zaregistrovat se na www.brumikhra.eu, poslat čárové kódy a pak už si jen vybrat dárek. Sbírat veselé samolepky, se kterými si vaše děti atlas vyzdobí, pak budete moci od konce května až do konce července. Pokud se vám a vašim malým nezbedům navíc podaří nasbírat všechny samolepky, budete moci vyhrát rodinnou víkendovou jízdenku SONE+ na vlaky ČD a procestovat místa z atlasu i ve skutečnosti. Celý atlas je rozdělený do devíti regionů napříč Českou i Slovenskou republikou. Malí cestovatelé se tak zábavnou formou dozvědí spoustu zajímavostí jak z oblasti zeměpisu, historie, nebo třeba přírody. Seznámí se však také se spoustou pohádkových bytostí.

Kraft Foods CR

„Společně strávený čas dětí a rodičů prostřednictvím cestování či výletů napomáhá uspokojovat hned dvě základní psychické potřeby dítěte. Posiluje emoční a sociální vztahy uvnitř rodiny, dále pak rozvíjí jeho potřebu ve smyslu aktivního poznávání okolního světa, přísunu nových podnětů,“ říká dětská psycholožka PhDr. Renáta Faltýnová a dodává: „Společné zážitky podporují komunikaci v rodině, vytváří její historii, je totiž na co vzpomínat, o čem vyprávět. Nelze opominout ani vzdělávací aspekt, děti se nové věci učí prostřednictvím hry a vlastního prožitku, což je pro zapamatování informací tou nejlepší cestou.“

Více informací o soutěži, tipy na výlety, poznávací hry a další zajímavosti o Česku a Slovensku pro malé objevitele, najdete na www.brumikhra.eu.

Výběr článků

Načítám