Hlavní obsah

Posuvné dveře přinášejí více volnosti

Novinky, SOLODOOR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nejste majitelem rozlehlé vily, ale standardního bytu, určitě se potýkáte s nedostatkem místa. Elegantním řešením problému je instalace posuvných interiérových dveří. Není náročná finančně ani časově.

Posuvné dveře SOLODOOR

Článek

Otočné dveře potřebují k otevření až 2 m2 prostoru. Volnosti do stísněnějších interiérů mohou přinést posuvné dveře. Perfektní výsledek zajistí nejen pečlivý výběr samotných dveří, ale i volba kvalitního pouzdra, do kterého se zasazují. Přední domácí výrobce interiérových dveří SOLODOOR proto vsadil na spolupráci s dodavatelem špičkových stavebních pouzder ECLISSE.

Pouzdro dovoluje osazení plných, prosklených či dokonce celoskleněných dveří. Do pouzder ECLISSE tak můžete volit prakticky kterýkoli model ze sortimentu SOLODOOR. Jednokřídlá varianta je vhodná pro libovolný interiér, pro novostavby i rekonstrukce. Stavebně a prostorově náročnější je volba posuvných dveří s dvěma křídly, které se nejčastěji používají pro spojení a oddělení například jídelny a obývacího pokoje.

Do stavebního pouzdra ECLISSE lze osadit drtivou většinu interiérových dveří ze sortimentu SOLODOOR. Kompletní přehlídku modelů naleznete v konfigurátoru dveří na adrese www.solodooor.cz. Vyzkoušejte třeba aktuální novinky SOLODOOR – bílé dveře POLAR nebo dveře s atraktivním strukturovaným povrchem SOLO3D, který s mimořádnou věrností napodobuje přírodní vzhled dřeva.

Navštivte www.solodoor.cz a v pohodlí u počítače si vyberte ty ideální dveře pro váš domov!

Výběr článků

Načítám