Hlavní obsah

Hypotéka s garantovanou úrokovou sazbou 3,59 % ročně a bez poplatku

Kdo nechce při vyřizování hypotéky zažít nemilé překvapení v podobě vyšší než propagované úrokové sazby, měl by si zvolit hypotéku s garantovanou sazbou od Wüstenrotu.

Splňte si svůj sen – právě teď

Článek

Hypotéka i za 3,09 % ročně

Klient tak má jistotu, že mu banka poskytne hypotéku na bydlení s tříletou fixací za úrokovou sazbu nejvýše 3,59 % p.a. Bonitnější klienti mohou dosáhnout na minimální či EXTRA sazbu, přičemž nemusí mít u Wüstenrotu ani běžný účet ani si sjednávat žádné další produkty. Klientům, kteří si současně s hypotékou uzavřou pojištění nemovitosti a životní pojištění, se úroková sazba snižuje o další dvě desetiny procenta. Hypotéku na bydlení lze získat za EXTRA sazbu ve výši 3,09 % p. a.

Pojištění se slevou

Hypotékou zatížená nemovitost musí vždy pojištěna. Racionálně uvažující klient si pro případ nešťastných událostí uzavírá také základní životní pojištění. Wüstenrot proto při současném sjednání hypotéky, pojištění nemovitosti a životního pojištění nabízí jak nižší úrokovou sazbu hypotečního úvěru, tak slevu na pojistném, a to 20 % u pojištění nemovitosti a 10 % u životního pojištění.

Bez poplatku

Poplatek za vyřízení hypotéky se neplatí za Hypotéku na vlastní bydlení do 85 % hodnoty zástavy nemovitosti, pokud si klient zvolí tříletou nebo pětiletou fixaci úrokové sazby. Tím ušetří až 25 000 korun.

Spočítejte si nezávazně svoji hypotéku a obraťte se na poradce Wüstenrotu, který vám může připravit ještě výhodnější nabídku.

Podrobnosti o nabídce hypoték, úrokových sazbách a pojištění na www.wustenrot.cz

Výběr článků

Načítám