Hlavní obsah

Vyhrajte 300 000 korun za složení puzzle!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Staňte se prvním, kdo složí puzzle Eternity II, a vyhrajte hlavní cenu v podobě 300000 korun (12 000 eur). Puzzle Eternity II se skládají z 256 čtvercových dílků s barevnými vzory. Cílem hry je sestavit dílky tak, aby na sebe správně navazovaly a sestavily obrazec se 480 vzory.

ETERNITY II

Článek

Skládáním puzzle Eternity II můžete zlepšit Vaši prostorovou představivost a užít si spoustu zábavy. Hrát může opravdu každý, protože k vyřešení hry nejsou potřeba žádné speciální předpoklady a neexistují žádné limity. Hru mohou hrát lidé bez rozdílu věku, pohlaví, vzdělání či jiného nadání.

Nevíte, co budete dělat o víkendu s dětmi, když má být ošklivé počasí? Právě pro Vás jsou zde puzzle Eternity II. Nabízí nejen výbornou zábavu, ale i vysokou výhru za jejich složení.

Začněte stavět již dnes výherní puzzle Eternity II, které jsou dostupné na www.eternityii.cz nebo na www.eternityii.sk a staňte se Česko - Slovenským vítězem!

Dále je možné zakoupit puzzle zde: www.obchodhracek.cz  a  www.obchodhraciek.sk.

Výběr článků

Načítám