Hlavní obsah

Obytné vozy nabízejí opravdu pohodlné cestování

Cestování obytnými vozy je stále oblíbenější. Obytné vozy a karavany od tradičního výrobce ADRIA Mobil, které si můžete prohlédnout i zakoupit v moderním karavan salonu v Sedlčanech, nabízejí kvalitu za příznivou cenu.

Obytné vozy ADRIA

Článek

Obytné vozy dnes nejsou jen záležitostí několika nadšenců, ale jsou moderním zázemím na rodinných dovolených, pracovních cestách a také při různých sportovních a kulturních aktivitách. V obytných vozech Adria najdete mimo jiné kompletně vybavenou koupelnu se sprchou a toaletou, topení, kuchyň s plynovým vařičem a lednicí, plnohodnotná lůžka až pro 6 osob a spoustu úložných prostor třeba i pro jízdní kola nebo skútr.

Obytné vozy ADRIA

Z široké nabídky obytných vozů Adria si vybere opravdu každý. V prodejně společnosti Karavany Sedlčany vždy najdete více než 15 modelů, které si zde můžete prohlédnout,  případně ihned zakoupit. V příjemném prostředí zde nabízejí opravdu veliký výběr. Dále Vám zde pomohou vybrat z široké nabídky příslušenství a doplňků, kterými Váš vybraný obytný vůz dovybaví. Váš obytný vůz tak může být komfortnější než domácnost.

Obytné vozy ADRIA

Aktuální nabídku skladových obytných vozů najdete na www.karavanysedlcany.cz

V Sedlčanech si obytný vůz vybere každý.

Výběr článků

Načítám