Hlavní obsah

Jak začít investovat on-line

Novinky, Fio banka

Investování do akcií, ale i dalších investičních nástrojů přes internet je stále oblíbenější formou zhodnocování peněz. Nechcete, aby vaše peníze ležely ladem, a úroky na vkladech vám připadají příliš nízké? Zkuste i vy investovat on-line.

Nejen akcie on-line

Článek

Investování nemusí být tak obtížné, jak se na první pohled zdá. Ovládání internetové aplikace pro investory je stejně snadné jako obsluha účtu přes internetbanking. A neexistuje žádné omezení minimální částkou.

Aplikace Fio e-Broker poskytuje funkce pro začátečníky i pokročilé; vyzkoušet si ji můžete bez peněz a bez rizika pomocí demoverze, která vám zdarma na měsíc zpřístupní burzu on-line. Můžete tak zkusit v reálném čase fiktivně investovat a pozorovat, jak se vám daří.

Při obchodování na burze sami rozhodujete, jakou investiční strategii zvolit, kam a kdy investovat - nejen do akcií největších českých nebo světových firem, ale například i do ropy či zlata. Fio banka vám pro snazší rozhodování nabízí zpravodajský servis, rady analytického týmu, vzorová portfolia nebo možnost konzultace s makléři.

Aplikaci e-Broker si zřídíte na kterékoliv z téměř 70 poboček Fio banky po celé ČR. Více zde.

Výběr článků

Načítám