Hlavní obsah

S kvalitním povinným a havarijním pojištěním už vás na silnici nic nezaskočí

Blížící se prázdniny sebou přinášejí mimo jiné i zvýšený provoz na silnicích a s tím úměrný růst potíží, které řidiče mohou překvapit. S kvalitním povinným a havarijním pojištěním UNIQA Vás nic nemůže zaskočit.

Pojištění vozidel UNIQA

Článek

Ještě než vyrazíte na cesty, tak je dobré zjistit s čím vším Vám povinné ručení a havarijní pojištění dokáže na cestách pomoci. Pojištění vozidel UNIQA nabízí kvalitní zajištění za rozumnou cenu. Jedná se o stavebnicové pojištění, které je připraveno poskytovat pojistnou ochranu vozidla přesně podle Vašich přání a potřeb. Základní produkty jsou povinné ručení (POV) a havarijní pojištění (KASKO), které můžete uzavřít samostatně či dohromady v jedné smlouvě, kde navíc získáte výhodné slevy za kombinaci. K těmto produktům nabízí pojišťovna UNIQA řadu doplňkových pojištění, které respektují individuální zájmy řidičů.

Součástí každého POV a KASKO jsou bezplatné standardní asistenční služby.

Aby Vás skutečně na cestách nic nezaskočilo, nabízíme řidičům i servis MeteoUNIQA zdarma. Jedná se o unikátní zasílání informací o extrémních výkyvech počasí formou SMS nebo e-mailu. Vichřice, bouřka, sněžení, kroupy, přívalový a namrzající déšť Vás s autopojištěním UNIQA nezaskočí!

Výběr článků

Načítám