Hlavní obsah

Rodinný dům Chico - dům za milión. Vlastní dům už nemusí být jen sen

Novinky, CANABA a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost CANABA uvedla na český trh dvě novinky - rodinné domy CHICO a UNO, jejichž dodávku je možné si objednat již od 1 miliónu Kč. Dlouholetý cíl zpřístupnit kvalitní bydlení ve vlastním domě co nejširšímu spektru zájemců a za nejnižší cenu se stal realitou.

Rodinný dům UNO

Článek

Rodinný dům CHICO a UNO poskytují kvalitní a pohodlné bydlení tří až čtyřčlenné rodině, a to za neuvěřitelnou cenu 1 milión Kč. Na poměrně malé zastavěné ploše 46–55 m2 získáte konfigurací 4+1 velkorysý vnitřní prostor 82–100 m2.

Promyšlené vnitřní dispozice s účelně využitým každým kouskem plochy jsou navrženy citlivě tak, aby poskytovaly každému členu rodiny vlastní soukromí, ale zároveň nabídly velkolepý prostor pro společný život všech členů domácnosti.

Unikátní technologie ECOBETON CANABA zaručuje nízkoenergetický provoz a neomezenou životnost. V červenci otevře CANABA vzorové domy UNO a CHICO v developerské lokalitě Veleň u Prahy, kde si můžete oba typy zakoupit i s pozemky. Vzorové domy budou otevřeny každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin.

Výběr článků

Načítám