Hlavní obsah

Jak na nákup dovolené bez rizika

Novinky, STUDENT AGENCY, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výběr dovolené je každoroční záležitostí pro všechny z nás. Každý si chce užít zasloužený odpočinek bez starostí. Existuje několik pravidel, jak předejít tomu, aby vaše dovolená nebyla katastrofa, ale nádherný zážitek, na který budete vzpomínat.

Výběr dovolené je každoroční záležitostí pro všechny z nás

Článek

1. pravidlo – Čtěte recenze

Díky hodnocení lidí, kteří už na daném místě byli, si můžete udělat reálnou představu o kvalitě služeb, stravy, prostředí a animačních programů. Již v loňském roce se dostaly do obliby hodnocení s reálnými fotkami, případně přímo video recenze.

2. pravidlo – Informujte se

Pokud vyrážíte do zvoleného místa poprvé nebo jezdíte rádi tzv. "naslepo", zjistěte si dopředu všechny potřebné informace o místě vašeho pobytu. Klienti cestovních kanceláří a agentur dostávají tyto informace již při výběru dovolené. Předcházejí tak riziku neočekávaných komplikací.

3. pravidlo – Nakupujte u ověřených prodejců

Garance kvalitního servisu a poskytnutí relevantních informací při výběru dovolené je jednou ze základních vlastností, kterou by se měla cestovní kancelář i agentura vyznačovat. Jednou z nich je i lídr v kvalitě služeb na trhu Dovolena.cz od Student Agency. Klienti se zde dočkají kvalitního servisu, stejně jako v autobusech STUDENT AGENCY express nebo vlacích RegioJet.

Výběr článků

Načítám