Hlavní obsah

Mobilní domy MARVEL® nyní se soutěží MARVEL® - DŮM ZA KORUNU!

Novinky, MARVEL-INTERNATIONAL spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům – sen o samostatném bydlení každého z nás. Tyto sny se dnes stávají realitou díky mobilním domům MARVEL®. Jsou určeny především pro mladé rodiny, jednotlivce, seniory. MARVEL® mobilní domy vynikají svou finanční nenáročností.

Mobilní dům MARVEL®

Článek

Mobilní domy neboli mobilheimy, jsou určeny k cenově dostupnému (trvalému, přechodnému či rekreačnímu) bydlení s komfortem dosahujícím úrovně klasických domů, resp. bytů. Díky variabilnosti provedení a možnosti výběru různých stupňů izolace jsou domy celoročně obyvatelné ve všech klimatických podmínkách. Podvozek vybavený koly zaručuje v případě potřeby okamžitou mobilitu – sezónní stěhování, prodej či pohyb v zátopové oblasti.

Ilustrační foto

Praktické ukázky více než stovky mobilních domů můžete shlédnout v prodejních centrech MARVEL® v Rožnově pod Radhoštěm, Ostravě, Sadové u Hradce Králové nebo Mukařově (Praha – Východ). Je zde možnost vyzkoušet vše osobně, dokonce i přespání.

Výhody mobilních domů MARVEL® :

  • nejlevnější řešení rekreačního, přechodného či trvalého bydlení na trhu
  • bez nutnosti stavebního povolení
  • rychlé bydlení (zpravidla do týdne)
  • standardní vybavení v ceně domu (nábytek, spotřebiče)
  • možnost přestavby na celoroční bydlení

Ilustrační foto

Užití mobilních domů MARVEL®:

1. Rekreační bydlení

Alternativa zahradních domků, chat či bungalovů, resp. nadstandardní úroveň bydlení v kempech nebo chatových osadách.

2. Přechodné bydlení

„Startovací“ bydlení pro mladé páry, studenty; řešení sociálního bydlení pro obecní úřady, bydlení v krizových situacích, povodně, ubytování pro zaměstnance, brigádníky, dělníky.

3. Trvalé bydlení

Zejména pro seniory či rozvedené, ale uplatnění mohou najít i mladé rodiny s dětmi.

4. Komerční užití

Jedná se především o mobilní kanceláře, podnikatelské prostory (prodejní stánky s vlastním sociálním zařízením), klubovny pro sportovní zařízení, možnost rozšíření hotelu či penziónu. Další využití je už na fantazii zákazníka.

Ilustrační foto

MARVEL® připravil na letošní jaro pro své zákazníky velkou soutěž s názvem MARVEL® - DŮM ZA KORUNU! Je určena všem, kteří si v období od 1.4.2012 do 1.7.2012 zakoupí mobilní dům MARVEL®, a zúčastní se vědomostní soutěže.

Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o vědomostní soutěž, nikoli loterii, je šance na hlavní výhru – mobilní dům za 1,-Kč - opravdu vysoká. Navíc výhru si zákazník vybírá sám; tedy mobilní dům podle SVÝCH představ, neboť na ten MARVEL® (v případě výhry), poskytne slevu v plné výši jeho pořizovací ceny! Tedy až na 1,-Kč J.

Více se o této velké akci můžete dovědět na stránkách www.dumzakorunu.cz.

Výběr článků

Načítám