Hlavní obsah

Výběr interiérových dveří ulehčí počítač

Novinky, SOLODOOR a.s.

Vybíráte nové dveře pro svůj byt? Než začnete běhat po obchodech, zkuste využít výhod informační dálnice 21. století. Aplikace společnosti SOLODOOR dovolují na otravné pojíždění zapomenout a ty pravé dveře nalézt díky počítači a internetu.

Najděte dveře svých snů

Článek

Takzvaný konfigurátor dveří na adrese www.solodoor.cz umožňuje se jednoduše orientovat v široké škále modelů a sestavit si dveře podle přání. V konfigurátoru může uživatel kombinovat různé modely, dezény povrchu (CPL, fólie, dýha apod.), typ prosklení, další doplňky a technické podrobnosti (rozměr dveří, pravé nebo levé dveře, obložkové zárubně). Okamžitě získává perfektní obrázek dveří a také přehled o ceně zvolené sestavy.

Vizualizace dveří v interiérech („běhají“ také na www.solodoor.cz) posouvají možnosti výběru dveří ještě o mílový krok dál. S jejich pomocí totiž můžete posoudit, jak určitý model dveří vypadá přímo kuchyni, obývacím pokoji, ložnici či chodbě. Obě aplikace jsou propojeny, takže sestavu zvolenou v konfigurátoru lze následně zobrazit přímo v interiéru bytu. Ve vizualizacích je nyní k dispozici celkem 8 různých variant interiérů. V každém interiéru může uživatel měnit barvu stěn a podlah a zároveň sledovat, jak tato barevná úprava ladí s dveřmi. Nebo se nabízí i opačný postup – tedy k vybrané barvě stěny či podlahy hledat v sortimentu SOLODOOR ty nejhezčí dveře. A pro zvolenou optimální volbu pak nalézt cenu v konfigurátoru.

Takže, než se vydáte shánět nové dveře po prodejnách, zkuste si nejprve v teple a klidu domova „zasurfovat“ v konfigurátoru a vizualizacích na www.solodoor.cz a najít dveře svých snů!

Výběr článků

Načítám