Hlavní obsah

Nechte si ušít podnikatelský úvěr na míru

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešní době není rozjezd nového podniku ničím snadným. A i dobře zavedená firma se může ocitnout v krizi. Pokud vám chybí pro podnikání peníze, můžete využít individuální podnikatelské úvěry.

Individuální přístup

Článek

Česká Fio banka se dlouhodobě zaměřuje na financování podnikatelských aktivit právnických osob i fyzických osob – podnikatelů se sídlem v České nebo Slovenské republice. Více než desetileté zkušenosti a široká škála úvěrových možností, které nabízí, jsou zárukou opravdu individuálního přístupu ke každému projektu a žádosti.

Fio banka neslibuje nereálné úrokové sazby ani zázraky; vaši společnost za vás řídit nebude a zisk vám nezaručí. Umí vám ale nabídnout jasné podmínky bez skrytých poplatků, různé způsoby zajištění úvěru a možnost splatit úvěr bez sankcí, kdykoli se vám to bude hodit. To jsou důvody, proč volit Fio Podnikatelský úvěr. Individuální přístup není jen líbivý slogan, ale skutečná praxe.   Více na www.fio.cz

Výběr článků

Načítám