Hlavní obsah

Notebook HP ProBook 4530s – nedobytná mobilní pevnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HP opět ukázalo, že dokáže reflektovat současné požadavky trhu a nároky zákazníků. Ačkoli nový typ HP ProBook 4530s již nějaký ten pátek zdobí výkladní skříně prodejen s elektronikou, udrží si svůj punc žhavé novinky ještě hodně dlouhou dobu. Pojďme se tedy podívat, co si pro nás HP ve své „vývojářské kuchyni“ přichystalo.

Probook HP 4530s

Článek

Odolný a bezpečný

Nový HP ProBook 4530s představuje skutečně směs těch nejlepších ingrediencí. Vůči povrchu a celkovému vzhledu ProBooku nelze vznést žádné výhrady. Stylový elegantní design podtrhuje tělo z broušeného hliníku a malé rozměry přístroje.

Řada 4530s nabízí skutečně neprolomitelný bezpečnostní systém, díky kterému zůstanou veškerá data ukryta před zraky ostatních, neautorizovaných uživatelů. K dokonalému zabezpečení slouží čtečky otisků prstů a technologie rozpoznávání obličeje (HP Face recognition). Veškerá citlivá data tak zůstanou v bezpečí.

Výkon i rychlost

Kromě těchto atributů nabízí HP ProBook 4530s dobrý poměr mezi cenou a výkonem. Ačkoli je určen spíše pro menší firmy, stále nabízí skutečně nadstandardní výkon a spolehlivě zastane veškerou kancelářskou práci – multimédia, prezentace i rychlý přístup na internet. Navíc má potřebnou rychlost procesoru, kterou zajišťuje technologie z 2. generace Intel® Core™ i. Jeho výkon podporuje možnost osazení až 8 GB paměti. Disk s velikostí až 750 GB zajistí dostatek úložného prostoru i pro ty nejnáročnější pracovní projekty.

Veškerou činnost budete sledovat z antireflexního displeje s HD rozlišením a velikostí 39,6 cm (15,6 palce), který vám poskytne dokonalou vizuální podívanou jak při sledování filmů, tak i při běžném využití v kanceláři. HP ProBook 4530s i při velkém zatížení pracuje velmi potichu, takže budete mít na práci dokonalý klid.

Co říci závěrem? Nová řada HP ProBook 4530s se svými parametry posunula blíže k notebookům pro profesionály a nabízí výborný poměr mezi cenou a výkonem. Můžete se těšit na celou řadu nových vychytávek, které vám zpříjemní každodenní využívání notebooku.  Hledáte-li skvělého multimediálního pomocníka jak pro práci, tak i pro volný čas, je pro vás HP ProBook 4530s skvělá volba.

Získejte tiskárnu jako dárek

HP pro své zákazníky navíc připravilo na květen velmi atraktivní akci. Při objednání  vybraných modelů ProBooku 4530s získáte zdarma tiskárnu HP DeskJet 3050A umožňující rychlý a kvalitní bezdrátový tisk. Jako bonus ještě dostanete praktickou tašku na notebook, která zajistí, že se vašemu multimediálnímu příteli na cestách nic nestane.

Výběr článků

Načítám