Hlavní obsah

Kvalitní střešní krytiny z finské oceli se zárukou až 50 let

Novinky, Ruukki CZ s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při volbě střešních materiálů lidé upřednostňují jednoduchou montáž, snadnou údržbu a dlouhou životnost. Ocel je lehký materiál, s nímž se snadno pracuje a manipuluje. To vše jsou vlastnosti, které hovoří ve prospěch ocelové střešní krytiny Ruukki.

Ruukki střechy jsou bez starostí

Článek

Základní ocelová střešní krytina je k dispozici za velmi dostupnou cenu, zatímco počáteční náklady na vysoce kvalitní ocelovou střechu jsou vyšší než u konkurenčních materiálů. Na druhé straně nízké náklady na instalaci a životní cyklus snadno vykompenzují reálné investice do střešních materiálů z vysoce kvalitní oceli. Váš dům je hodnotný, a proto je důležité mít střechu odpovídající hodnoty. Při renovaci je montáž ocelové střechy ještě rychlejší, protože ocelové plechy se mohou často přimontovat na původní latování a nepředstavují žádnou další zátěž na nosnou konstrukci stavby. Z hlediska snadné montáže představuje nová střešní krytina Finnera vrchol na evropském trhu. Zajet přímo do skladu a odjet s novou střechou vaším vozem? To je přesně to, co můžete udělat se střešní krytinou Finnera od společnosti Ruukki. Pro šikovného člověka znamená Finnera nejsnadnější způsob, jak si bez cizí pomoci položit vlastní střechu.

Výběr článků

Načítám