Hlavní obsah

Vyzrajte na žloutenku, chraňte se očkováním

Komerční článek

Blíží se léto a s ním doba dovolených. Cestování ale nemusí přinášet jen radost. Rizika číhají všude, prevence má velký význam. Třeba žloutenkou typu A a B se můžete nakazit ve všech zemích světa. Snadno se proti ní ale můžete chránit očkováním.

GlaxoSmithKline

Článek

Žloutenka vás může překvapit kdekoliv, viry jsou odolné a šíří se snadno. Ochrana proti těmto chorobám je přitom naprostým cestovatelským základem. Existuje snadná pomoc, proti oběma typům žloutenky funguje kombinovaná vakcína Twinrix Adult, která je v období od 16. dubna do 30. června 2012 nebo do vyprodání zásob na úrovni výrobce zvýhodněna slevou 20 %. Na jedné dávce tak můžete ušetřit přibližně 330 Kč.

Zjistěte si, co vám kde hrozí

Stačí si otevřít stránku www.bezpecnadovolena.cz, kde na jednom místě máte kromě přehledu povinných a doporučených očkování do všech zemí světa možnost najít i adresy velvyslanectví a důležitá telefonní čísla v těchto zemích. Navíc se můžete zúčastnit soutěže o zajímavé ceny.

Vakcína Twinrix pro prevenci virových hepatitid A a B je vázána na lékařský předpis a není hrazena z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Před aplikací vakcíny si pozorně přečtěte příbalovou informaci. O ochraně proti hepatitidě A a B se poraďte se svým lékařem. CZ/TWI/0006/12

Výběr článků

Načítám