Hlavní obsah

Příčinou nadváhy může být kolísání cukru v krvi. Řešení nabízí příroda

Novinky, Media Service, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po každém jídle prudce stoupají hodnoty krevního cukru, což způsobuje zesílené vyplavování inzulinu do krve. To vede opět k rychlému poklesu hladiny cukru a důsledkem je pak nutkavá chuť k jídlu. Vaše tělo se ocitá v metabolickém bludném kruhu...

Exadipin®

Článek

Nadbytečný krevní cukr, jehož hladina po jídle stoupá, nedokáže naše tělo beze zbytku spotřebovat. Přemění ho na tuk, který se v těle ukládá, a to především v problémových partiích. Pokud zabráníme výkyvům hladiny krevního cukru, naše tělo začne fungovat optimálně – zbavíme se nutkání konzumovat sladkosti i prázdné kalorie a svou postavu dostaneme pod kontrolu.

 V Indii a na Srí Lance se vyskytuje rostlina Salacia reticulata, jejíž výtažek z kořenů a listů se po tisíce let používá v tradičním lékařství k regulaci krevního cukru, ovlivnění pocitu hladu a snižování hmotnosti. Jako prevence nadváhy a diabetes se využívá řadu let také v Japonsku.

Rostlina Salacia reticulata byla a je předmětem mnoha vědeckých studií, a to i v Evropě. Nyní se nově objevuje na našem trhu jako doplněk stravy Exadipin® v příjemné formě kapslí a s přídavkem vitaminu D3, který účinek podporuje. Odborníci doporučují Exadipin® užívat při jídle. Je zcela bez vedlejších účinků, vhodný pro ženy i pro muže.

Více na: www.exadipin.cz

Výběr článků

Načítám