Hlavní obsah

Víme o všem? Ale ovšem. A navíc všude – prostřednictvím zahraničního monitoringu!

Společnost NEWTON Media a.s., člen skupiny NEWTON Media, je mezi svými klienty (především v České republice) známa jako jednička na trhu v oblasti monitorování tisku, rozhlasu, televize a internetových serverů, nově i sociálních médií.

Newton Media

Článek

Víme o všem? Ale ovšem. A navíc všude – prostřednictvím zahraničního monitoringu!

Společnost NEWTON Media a.s., člen skupiny NEWTON Media, je mezi svými klienty (především v České republice) známa jako jednička na trhu v oblasti  monitorování tisku, rozhlasu, televize a internetových serverů, nově i sociálních médií. Řada našich klientů ví, že i Slovensko a Polsko jsou země, kde zachytíme jakoukoli zmínku o zájmu jejich působnosti. Ale co Wall Street, Tokijská burza, jak reaguje osmá nejsilnější ekonomika na světě (ano mluvíme o Rusku) anebo jak se daří Zetoru v Číně? To jsou otázky, na které dává odpovědi zahraniční monitoring.

Společnost NEWTON Media zajišťuje zahraniční monitoring prostřednictvím svého členství v mezinárodní organizaci FIBEP, která sdružuje široké spektrum společností zabývajících se monitoringem médií a jejich analýzami. S mírnou nadsázkou je tak hřištěm našich gólových šancí celý svět. Všude tam, kde tančí tiskové rotačky, problikává modrý jas televizních obrazovek, miliardy dat internetu se řítí kabely i vzduchem a desítky milionů fanoušků sociálních sítí spolu sdílí své pocity a názory lze vysledovat důležitá data, která posunou business našich klientů o malý krok i mílový skok dál.

Spolupracujeme s velkými mezinárodními agenturami, které patří do skupin, jako jsou: Kantar Media, Press Index, Argus de la Presse či Cision apod. Našim klientům přinášíme každých 24 hodin, a na přání i častěji, informace o tom, jak si jejich společnost, značka, konkurence stojí v hlavních médiích, regionálních mutacích i odborných pořadech nejen v USA, Velké Británii, Německu, ale pro našince i v méně blízkých destinacích, jakými jsou například Peru, Malajsie, Nový Zéland.

Nejčastěji si naši klienti objednávají zahraniční monitoring z tisku a internetu, oblíbené je sledování televizních pořadů. U televizních a rozhlasových pořadů zahraniční agentury dodávají tzv. alerty, tedy informace, kdy a kde zpráva zazněla a její krátký obsah. Pro všechny, kteří by si rádi vyzkoušeli zahraniční monitoring a mají omezené finanční prostředky, máme zajímavou nabídku… Od května nabízíme cenově dostupný monitoring zahraničních webů, které jsou rozdělené do skupin podle jazykových mutací.

Jednoduchý příklad: chce-li zájemce monitoring webových stránek v angličtině, každý den obdrží výstupy na zadaná klíčová slova minimálně z následujících zemí:

Austrálie, Bahamy, Barbados, Beliza, Botswana, Brunej, Kanada, Dominikánská republika, Etiopie, Gambie, Indie, Irsko, Izrael, Malta, Marshallovy ostrovy, Mauricius, Nový Zéland, Trinidad a Tobago, Velká Británie a samozřejmě USA.

V případě, že vás zaujal zahraniční monitoring a chcete vědět více, navštivte http://www.newtonmedia.cz/zahranicni-monitoring nebo kontaktujte přímo  sales@newtonmedia.eu,  tel.: +420 225 540 234.

Výběr článků

Načítám