Hlavní obsah

Český středoškolák chodí s hollywoodskou hvězdou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh jako z telenovely! Nenápadný gymnazista z Teplic získal srdce americké filmové hvězdy.

Kraft Foods CR

Článek

O senzaci května se postaral student Reálného gymnázia v Teplicích Roman Mráček, jehož jméno teď plní titulní strany bulvárních i seriózních světových periodik. Důvod je jasný. Tenhle mladík totiž získal srdce vyhlášené hollywoodské krásky Anity Wizzard!

„Aura nedostupnosti kolem filmových hvězd je obrovská. Ale já nechodil kolem horké kaše. Z brigády jsem si zaplatil jízdenku do Berlína na Mezinárodní filmový festival. V převleku hotelového portýra jsem hned při snídani vyznal Anitě lásku a předal jí bonboniéru,“ říká Mráček.

„Věděl, jak na mě,“ říká sympatická herečka, kterou každý den obletují stovky nápadníků. „Vyznání lásky v kombinaci s čokoládou prostě nešlo odolat. Navíc, jak se říká u vás v České republice, máj je lásky čas,“ směje se.

A jakou bonboniéru by Roman Mráček doporučil ostatním? „Bonboniéry od Milky se osvědčily nejlépe. Nebo vyznejte lásku s Májovým vyznáním na facebookových stránkách čokolády Milka,“ dodává Mráček zkušeně. Tomu se říká doporučení odborníka!

Výběr článků

Načítám