Hlavní obsah

Belvec, dovozce belgických cukrovinek, nabízí Luxusní pralinky v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyto naše produkty můžete zakoupit i v našem speciálním dárkovém obchodě ChocoSky v centru Prahy na adrese Vodičkova 31, prodejní pasáž Gallery Myšák.

Belvec s.r.o

Článek

Naší specialitou jsou výrobky producentů, jenž patří k největším evropským a světovým výrobcům s garantovaným belgickým původem, prvotřídní jakostí a především dárkovým vzhledem.

Společnost obchoduje na českém trhu a od roku 1999 dodává dovážené zboží také na trh Slovenské republiky. Základem našeho obchodního portfolia jsou belgické pralinky výrobců Duc d ´O  Chocolaterie, Meroso Food, Delitruff, Kathy Chocolaterie, Vandenbulcke a Baronie, dále pak i další typicky belgické produkty jako jsou vynikající máslové či mandlové vafle a sušenky v mnoha variacích z produkce rodinné firmy Destrooper Olivier nebo ovocné želé v čokoládě výrobce Euro Sweets. Další prodejní potenciál je tvořen výrobky Snack Food – Poco Loco. Jedná se o ucelenou řadu výrobků vycházejících z mexické kuchyně jako jsou tortilla chips, salsy a wrapy různých chuťových variant a prodejních balení.

Zde je opět důraz kladen na kvalitu výrobků, ucelenost nabídky a atraktivní vzhled. Dovážený sortiment pak uzavírají  prémiové citrusové koncentráty italského výrobce L.A.S.Polenghi group. Zde se jedná především o unikátní 100% koncentráty z dužin citrusových plodů ve skleněných obalech. Tyto naše produkty můžete zakoupit  i v našem  speciálním dárkovém obchodě ChocoSky v  centru Prahy na adrese Vodičkova 31, prodejní pasáž Gallery Myšák.

Belvec s.r.o.

Zde naleznete kompletní  prezentaci všech  námi dovážených produktů doplněných o zdařilý výběr italských, španělských a argentinských vín a značkového alkoholu. Vyškolený personál vám rád odborně pomůže s vaším eventuálním výběrem.

Více informací na www.belvec.cz 

Belvec s.r.o.

Těšíme se na vaší návštěvu .

Výběr článků

Načítám