Hlavní obsah

Z aut na silnicích se stávají pojízdné střelné zbraně

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Řidiči mají nevědomky ukazováček na spoušti. Z jejich motorového vozidla se často stává zbraň, která může vystřelit kamenný projektil o rychlosti až 91 m/s. Není to bondovka, ale tvrdá realita.

DIRECT Pojišťovna, a.s.

Článek

Stačí zlomek vteřiny, přijde rána, leknutí a čelní sklo vám rozbije kamínek. Řidič auta jedoucího před vámi jede dál, aniž by tušil, že vám právě zapříčinil starosti, papírování, finanční újmu a mohl způsobit i vážnou dopravní nehodu.

Petr je zkušený řidič a přes dvacet let řídí bez nehod. Od mnoha přátel však slýchal o starostech, které je doprovázely při nehodách. Tedy všech přátel, kromě jeho tchána, který mu vyprávěl svůj příběh s DIRECT Pojišťovnou.

Při cestě z práce domů za rodinou odlétl větší kamínek od protijedoucího nákladního automobilu a přímo před jeho obličejem se objevila obrovská stopa v podobě pavučiny. Tchán však vzpomíná na celou událost s úsměvem, protože s pojištěním čelního skla od DIRECT Pojišťovny ušetřil starosti i peníze.

„Když si pořídíš povinné ručení u DIRECTu, tak v rámci jejich kampaně získáš připojištění čelního skla zdarma. A to se vyplatí, ne? Tak neotálej, jako jsi kdysi otálel se žádostí o ruku mé dcery. Máš na to čas do konce dubna,“ řekl Petrovi jeho tchán s úsměvem na tváři.

Přestože se Petr nikdy nesetkal s odlétnutým kamínkem či rozbitým předním sklem, zná dobře stav silnic v Česku a rozhodl se na rady svého tchána přejít k DIRECT Pojišťovně, kde si sjednal povinné ručení s připojištěním proti špatnému stavu vozovky. Díky tomu získal navíc pojistění čelního skla zdarma na celý rok. To vše online do 7 minut na oficiálních stránkách pojišťovny. A aby toho nebylo málo, dostal k tomu všemu zdarma službu AutoHELP.

„DIRECT Pojišťovna mi pomůže s vyřizováním i v případě, že dopravní nehodu nezaviním já. Nebo když mě nabourá cizinec. AutoHELP je prostě i lékem proti vráskám,“ dodává Petr. Někdy se prostě vyplatí dát na radu příbuzného.

Výběr článků

Načítám