Hlavní obsah

Konec světa se blíží, zachraňte svoje vzpomínky

Novinky, HAPPY FOTO Česko spol. s r.o

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S koncem mayského kalendáře asi nepřijde totální konec světa, ale něco se určitě zvrtne. Podle nejnovějších předpovědí vše nasvědčuje tomu, že budeme muset změnit dosavadní životní styl. Možná přijdeme o něco důležitého, např. o nějaký nepostradatelný zdroj energie. Co si počneme bez elektřiny?

Knihu si prohlédneme i bez elektřiny

Článek

Nechceme šířit paniku, ale vážně: Představte si, že ze dne na den přestanou fungovat počítače. A vy v nich máte určitě uložené desítky nebo stovky fotografií. A i kdyby ne. Máte-li je na různých paměťových zařízeních, jak si je bez elektřiny prohlédnete? Nijak!

Řešení je přitom docela jednoduché. Všechny důležité fotografie je třeba vytisknout, abyste si je mohli, kdykoli budete chtít, prohlédnout. A protože klasickým fotografiím ve fotoalbech už dávno odzvonilo, vyberte si modernější možnost: Fotoknihu.

Fotokniha vypadá jako opravdová kniha koupená v knihkupectví a má tu velkou výhodu, že se do ní vejde mnohem více fotografií než do stejně velkého fotoalba. Navíc si k fotkám ve fotoknize můžete připsat i svoje originální texty. Vytvořit fotoknihu zvládne i malé dítě, stačí si ze stránek www.happyfoto.cz stáhnout program HF Designer a on už vás navede, jak si knihu navrhnout a objednat.

Fotoknihu je nejlepší komponovat tématicky. Své ratolesti můžete vyrobit originální knihu s prvními krůčky po našem světě, stavíte-li dům, vytvořte si z fotek stavební deník. Jaké jsou další možnosti? Fotokniha z dovolené, svatební fotokniha, fotokuchařka, zvířecí fotokniha s domácím mazlíčkem, rodinný turistický průvodce, klubová sportovní ročenka, katalog dortů, truhlářských nebo jiných řemeslných výrobků, květin i zahrad. Paní učitelky si mohou vyrobit i svoje vlastní učebnice. Fantazii se meze nekladou. Fotokniha se může stát vaším praktickým pomocníkem a uplatnění najde úplně ve všech oborech.

HappyFotoknihy jsou momentálně v akci

A až přestane fungovat elektrický proud, budete rádi, že jste si svoje drahocenné vzpomínky uchovali v knižní podobě.

Více se o fotoknihách dozvíte na www.happyfoto.cz/fotokniha.

Nyní je nová verze programu HF Designer ke stažení zdarma. Kromě fotoknih si můžete vytvořit mnoho dalších fotodárků: fotokalendáře, fotoplátna, ale i novinky, jako je skleněné kuchyňské prkénko s fotografií, skleněné hodiny, fotodlaždice, magnety, samolepky, módní tašky přes rameno, kšiltovka, láhev na pití ...

Výběr článků

Načítám