Hlavní obsah

Koberce čisté do posledního chloupku

Novinky, BSH domácí spotřebiče s. r. o

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte doma zvířecího miláčka, a přejete si udržet čistý byt? Vysavač Bosch ProAnimal Hair je na chlup přesně to, co se vám bude hodit.

BSH domácí spotřebiče s.r.o.

Článek

Kdo je nejlepším přítelem člověka? Pes nebo kočka? Jsou tak odlišní a přece mají něco společného. Dokáží nás rozveselit právě ve chvíli, kdy to skutečně potřebujeme, a mají nás rádi, ať jsme jací jsme. Ale kromě pozitivní energie nechávají všude v bytě i něco prozaičtějšího – ať jsou dlouhé či krátké, tmavé nebo světlé - chlupy z jejich kožichu se zachytávají všude. Na sedačce, na koberci, jednoduše kdekoliv se váš čtyřnohý miláček uráčí projít.

Zbavit domácnost zvířecích chlupů může být pak téměř „Mission Impossible“, zvlášť pokud chcete být v úklidu opravdu důslední. Chystá se k vám na návštěvu někdo, kdo je na zvířecí srst alergický? Nejen v této situaci se vám jistě bude hodit výkonný vysavač, který váš byt zbaví i toho posledního chloupku. A pokud ještě k tomu navíc pohltí nepříjemné pachy, máte vyhráno!

Právě na domácnosti s domácími mazlíčky jsme mysleli při vývoji vysavače ProAnimalHair. Díky podlahové trysce se dvěma sametovými lištami si se všemi chlupy hravě poradí. Dá se použít na koberce i na tvrdou podlahu, jeho tryska se bez problémů dostane pod každý kus nábytku a díky ergonomicky tvarovanému madlu se vám s ním bude příjemně manipulovat.

ProAnimalHair dokáže navíc zatočit i s nepříjemným pachem, který při vysávání staršími typy vysavačů v bytě občas zůstává.  Díky jedinečnému systému Air Flow zachytí veškeré pachy uvnitř a zanechává za sebou svěží vzduch.

Vysavač ProAnimalHair je jednoduše skvělým pomocníkem pro všechny, kteří mají rádi zvířata, a zároveň chtějí udržet svůj byt voňavý a čistý. S jeho pomocí si můžete dovolit být líní, i když váš čtyřnohý miláček zrovna líná.

Pro více informací navštivte naše stránky www.bosch-home.com/cz.

Výběr článků

Načítám