Hlavní obsah

Lucie Vondráčková neustále v pohybu

Komerční článek

Sympatická zpěvačka je známá svojí láskou ke sportu a k pohybu obecně. Teď se stará o syna Matyáše. Prozradila, jaké změny s sebou přineslo mateřství a jak se v Kanadě, kde nyní většinu roku žije, udržuje fit.

Lucie Vondráčková

Článek

Jak jste se vyrovnávala se změnami v těhotenství?

První tři měsíce jsem byla maximálně opatrná. Ale nemohla jsem moc jezdit autem a autobusem, protože mi bylo pořád špatně. Tak jsem chodila pěšky, ostatně jako celý život. Změna byla jen v tom, že dřív to byla otázka mé volby, zatímco teď mě k tomu dovedly okolnosti. :-)

Jaký pohyb vám v těhotenství dělal dobře?

Chůze a plavání. Plavala jsem ještě 17. listopadu, tři týdny před porodem. Věděla jsem, že si motýlka hned tak nezaplavu, tak jsem to natahovala do poslední chvíle. :-)  A co se chůze týče, dlouhé procházky mám ráda už z Prahy. Často jsem chodila z centra do Strašnic a zpátky. Během cesty vymyslíte spoustu věcí a utřídíte si úkoly na další den. :-)

Lucie Vondráčková je známá svou láskou k pohybu a ke zdravému životnímu stylu.

A jak se cítíte teď?

Perfektně! Docela jsem se bála, jestli v těhotenství moc nepřiberu moc a jestli to pak půjde dolů... Ale Matyáš mě nechal sportovat dlouho, když byl v bříšku, takže šlo všechno jako po másle i po porodu. I když je pravda, že jsem si jako těhotná dávala pozor na to, co jím. :-)

Řešíte svou váhu?

Samozřejmě. Jako každá holka. Nedávno jsem se dozvěděla, že se svou postavou jsou spokojené jen tři ženy ze sta. :-) Já patřím k těm devadesáti sedmi. :-)

Jak se dostáváte do kondice?

Tancem, rychlou chůzí na pásu, plaváním a tím, že si nedám ferrero rocher. To je asi ta největší oběť. :-)

Proč jste se rozhodla spolupracovat se značkou Reebok?

Jejich boty mi přišly jako dar z nebes. Měla jsem trochu vážnější problémy s nohama a systém nafouklých podrážek mě z těch bolestí vysvobodil. A ještě navíc pěkně vypadají! :-) Jsem zvyklá nosit široké boty a během let jsem tak trochu na design musela rezignovat. Ale tady jde o spojení estetiky a účelovosti. :-)

Lucie Vondráčková je známá svou láskou k pohybu a ke zdravému životnímu stylu.

Jaký konkrétně cítíte rozdíl v botách EasyTone od Reebok oproti klasickým teniskám?

Já už klasické tenisky ani neobouvám. V „reebokách“ se cítím jako v bačkorách. Je to rozdíl asi jako mezi přeskáči na lyže a pohodlnými „měkouši“ na snowboard. Z „bačkor“ už se vám prostě nechce. :-)

TIP:

Vyzkoušejte i Vy sportovní obuv Reebok EasyTone!

Využijte akce 30denní garance spokojenosti s Reebok EasyTone, která právě probíhá ve vybraných prodejnách se sportovním zbožím. Pokud si do 31. května 2012 zakoupíte obuv EasyTone, a nebudete s ní spokojená, můžete ji do třiceti kalendářních dnů bez rizika vrátit.

Výběr článků

Načítám