Hlavní obsah

Jak si správně vybrat bazén? Poradíme Vám, jak na to!

Novinky, ALBIXON a.s.

Uvažujete, že si také pořídíte na svou zahradu či zahrádku bazén? A také se neorientujete v záplavě všech nabídek, ať již ve schránce či na internetu? Jednoduchá rada je, vždy se obracejte na odborníky, ideálně přímo na výrobce. Poradíme, jak na to!

Bazény zapuštěné do země, jinak řečeno kopané bazény, jsou jasným trendem nejen u nás v ČR, ale i ve světě

Článek

Bazény si každoročně na své zahrady pořizuje čím dál tím více českých rodin a většina z nich stojí před problémem, jaký bazén si vybrat. V principu si musíme uvědomit, že pokud se již rozhodneme pro bazén, tak by měl splňovat nejen ten základní požadavek vykoupat se, ale měl by být vlastně i estetickým prvkem, který bude dotvářet vaši zahradu.

Plastový zapuštěný bazén je ideální kombinací ceny a užitné hodnoty

Z tohoto důvodu nemá smysl se zabývat myšlenkou nadzemního bazénu a to tedy nejen z estetického, ale i kvalitativního hlediska. Přeci jen, zapuštěný bazén do země jistě vydrží víc než ten nafouknutý a položený na trávu. Tato slova nám potvrdil i na slovo vzatý odborník, obchodní ředitel společnosti ALBIXON, Jiří Palivec: „Bazény zapuštěné do země, jinak řečeno kopané bazény, jsou jasným trendem nejen u nás v ČR, ale i ve světě.“ Pokud tedy uvažujete o pořízení nového bazénu, dejte na odborníky! Plastový zapuštěný bazén je ideální kombinací ceny a užitné hodnoty. Takový bazén vydrží klidně i více než 50 let.

Výběr článků

Načítám