Hlavní obsah

Inteligentní bojlery pro každého

Novinky, Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

Poslední modely tzv. chytrých bojlerů nabízejí výhody elektronického termostatu ve spojení s možností připojení na HDO (snížená sazba elektřiny). Slibují tak znatelné úspory ve spotřebě elektrické energie.

Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

Článek

Uvažujete-li o pořízení bojleru, sáhněte po chytrém – smart modelu. Běžné bojlery umožňují nastavit cílovou teplotu a na té pak udržují ohřátou vodu. Smart bojlery zaznamenávají odběr teplé vody a tomu přizpůsobují průběh ohřevu. Tento inteligentní systém dokáže snížit spotřebu elektrické energie až o 10 % oproti běžnému ohřevu. Tato vysoce sofistikovaná funkce ovšem vyžaduje připojení elektrické energie 24 hodin denně. V českých podmínkách je pro většinu majitelů bojlerů tento druh připojení netypický. Proto se na trhu objevují výrobky, které disponují inteligentními funkcemi i při připojení na HDO.

Český výrobce DZ Dražice dodává smart bojlery s inteligentními funkcemi využitelnými i pro připojení na HDO, elektronickým termostatem a řídící jednotkou s LCD displejem. Cenový rozdíl přitom není zásadní

a s ohledem na životnost těchto ohřívačů se Vám investice brzy vrátí.

Výběr článků

Načítám