Hlavní obsah

Proč rozdává Ben & Jerry´s zmrzlinu zdarma

Novinky, Ben and Jerry´s

Také letos se blíží den, kdy legendární americká zmrzlina Ben & Jerry´s pozve všechny své příznivce na velkou ochutnávku své jedinečné zmrzliny...

Free Cone Day 3.4.2012

Článek

Už od roku 1979 se situace pravidelně opakuje. Vždy v době výročí svolává Ben & Jerry´s své příznivce po celém světě na velkou zmrzlinovou oslavu – Free Cone Day neboli Kopeček zmrzliny zdarma. Ta letošní proběhne 3. dubna na dvanácti místech v Praze a Brně.

Tradice zvaná Free Cone Day je poděkováním věrným fanouškům a zákazníkům, kteří tuto originální značku podporují a přispívají k jejímu celosvětovému úspěchu. Na celé zeměkouli se přitom během tohoto dne rozdá v průměru víc než milion kopečků zmrzliny zdarma.

U nás letošní akce proběhne v úterý 3. dubna ve vybraných prodejnách Billa a Albert, ale i dalších obchodech v Praze a Brně, jejich seznam najdete na stránkách Ben & Jerry´s. Hostesky tu budou všechny zájemce očekávat od 15 do 18 hodin.

K ochutnávání bude připraveno celkem šest bláznivých příchutí, na kterých si Ben & Jerry´s zakládá: Strawberry Cheesecake, Chunky Monkey, Choc Fudge Brownie, Cookie Dough, Fairly Nuts a velké uvedení si odbude žhavá novinka Caramel Chew Chew.

Výběr článků

Načítám