Hlavní obsah

Ragbisté pěstují na hřišti sedmikrásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Revoluce v ragbyové extralize! Hráči vedoucího mužstva Rugby Club Drtikol Praha proměnili vlastní hřiště v květinový záhon.

Kraft Foods, s.r.o.

Článek

Ragby, tradiční sport pro drsňáky, dostává novou tvář. Zápas mezi RC Drtikol Praha a RC Ratan Ostrava musel být, kvůli sedmikráskám na hrací ploše, po patnácti minutách pozastaven.

„Hráči nechtěli pošlapat květy sedmikrásek a kličkovali mezi nimi po špičkách. Ihned dostali publikum do varu. Takové ovace jsme tu ještě neměli! Vypadalo to, jako když mužstva po trávníku tančí,“ nadšeně komentoval situaci majitel domácího klubu.

Diváci aplaudovali oběma týmům a vzápětí byly šatny ragbistů zavaleny fanynkami.

„V honbě za úspěchem bychom neměli přehlížet krásné věci,“ řekl Lumír Vazba, kapitán ostravského týmu.

Příčinou nečekané vlny jarní jemnosti prý bylo pohoštění ve formě kostiček čokolády Milka, které v šatnách pro oba týmy připravili organizátoři.

Otestujte si, co udělá jemnost s vámi. Stačí na facebookových stránkách čokolády Milka  vyzkoušet jarní vydání aplikace Jemnomat, která je teď nabitá jemnými jarními výzvami. Klikněte ZDE a dozvíte se víc!

Výběr článků

Načítám