Hlavní obsah

Prodej ojetých vozů z operativního leasingu roste

Novinky, ALD Automotive s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V ALD Centru ojetých vozů stoupl za poslední dva roky prodej koncovým zákazníkům o 29,3 %. Za navýšením poptávky je jasný původ a historie vozů i jejich rozumné ceny.

ALD Automotive s.r.o.

Článek

ALD Centrum ojetých vozů, divize mezinárodní leasingové společnosti ALD Automotive vlastnící více než 900 000 vozidel, navýšilo za poslední dva roky prodej koncovým zákazníkům o 29,3 %. Financování těchto ojetých vozů opět formou operativního leasingu vzrostlo o 57 %.

„Prodej těchto vozidel se v minulosti orientoval především na obchodníky s ojetinami, ale v posledních letech roste poptávka od koncových zákazníků. Logickým důvodem navýšení poptávky po vozidlech z operativního leasingu je jejich jasný původ, známá servisní historie, rozumné ceny a široká nabídka (cca 180 nových vozů každý měsíc). Každý chce dnes koupit kvalitní vůz za výhodnou cenu,“ reagoval na tuto skutečnost Remarketing Manager společnosti ALD Automotive, pan Jiří Janda.

Loni se prodalo nejvíce vozů značky Škoda, VW, Ford a Kia, zvýšila se poptávka po LUV, jako je VW Caddy nebo Ford Transit, ale stoupl také prodej luxusních vozů a SUV, převážně s dieselovými motory.

Otevírací doba ALD Centra ojetých vozů, které naleznete v ulici U Stavoservisu 527/1 v Praze 10, je od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin.

Aktuální nabídku našich vozů najdete také na adrese www.firemniauta.cz, nebo volejte naši bezplatnou linku 800 199 991.

Výběr článků

Načítám