Hlavní obsah

Ušetřete při stavbě s novými maltami a omítkami. Nyní zaváděcí ceny!

Novinky, KM Beta a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O suché maltové a omítkové směsi se nedávno rozšířila nabídka společnosti KM Beta, tradičního českého výrobce stavebních materiálů. Sortiment PROFIMIX vyrábí nový závod v Bzenci na Hodonínsku, největší ryze česká maltárna u nás.

Moderní malty a omítky PROFIMIX pořídíte za zaváděcí ceny, lepidlo získáte ke zdivu zdarma!

Článek

PROFIMIX zastřešuje kvalitní cementové potěry, lepicí a stěrkovací hmoty, zdicí malty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně-izolační malty a omítky. Nabídka úzce navazuje na stávající sortiment KM BETA, nové směsi tvoří systém s vápenopískovým a páleným zdivem a keramickými stropní systémy. Tradiční komoditou značky KM BETA je betonová střešní krytina.

Aktuální novinkou jsou maltové a omítkové směsi se zimní úpravou, díky nimž lze stavební sezónu prodloužit až o celý měsíc. Na výrobky PROFIMIX nyní platí výhodné zaváděcí ceny. Lepidlo PROFIMIX navíc získáte zcela zdarma při objednávce broušeného páleného zdiva PROFIBLOK a vápenopískových prvků SENDWIX. Více na www.kmb-profimix.cz.

Začněte tedy svou stavbu bezplatnou kalkulací stavebních materiálů pro hrubou stavbu od KM BETA – zdiva, stropů, omítek a malt i střechy! Více na www.kmbeta.cz, trvale výhodné ceny na www.shop.kmbeta.cz.

Výběr článků

Načítám