Hlavní obsah

Chcete co nižší úrok u své aktuální hypotéky?

Novinky, Equa bank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úrokové sazby hypoték spadly k historickým minimům. Jedny z nejvýhodnějších podmínek na trhu nabízí Equa bank, u které můžete získat při refinancování hypotéky na bydlení úrok 3,39 % p.a.. Za dvacet let tak ušetříte až desetitisíce.

Equa bank a.s.

Článek

Lidé si bohužel často neuvědomují, že mohou získat nižší úroky i u své současné hypotéky, kterou už nějaký čas splácí. Stačí se porozhlédnout po trhu, jestli vám někdo nedá lepší podmínky a odejít k němu. Jedná se o tzv. refinancování hypotéky.

Refinancovat hypotéku je výhodné v okamžiku, kdy končí úroková fixace. Pokud vám končí fixace úroku třeba až v létě, přijďte přesto se svou hypotékou na bydlení do Equa bank už teď. Zajistíte si tak až na 6 měsíců dopředu refinancování s nízkou úrokovou sazbou (od 3,39 % p. a.), která vychází ze současných nízkých sazeb celého trhu. Smluvně se tak pojistíte proti růstu sazeb v dalších šesti měsících. Při sjednání hypotéky v předstihu vám neúčtuje banka žádný poplatek za její uzavření a ještě k tomu dostanete od Equa bank jako dárek 5.000 Kč.

Takže pokud chcete mít nižší úroky u hypotéky, kterou splácíte, víte co dělat - jděte do Equa bank.

Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Kromě hypoték nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří běžný účet s možností vedení zdarma, výhodně úročený spořící účet a mimořádně výnosné termínované vklady. Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.

Výběr článků

Načítám