Hlavní obsah

MOTOSALON odstartuje motocyklovou sezónu na brněnském výstavišti

Novinky, Veletrhy Brno, a.s.

Žhavé novinky na největší tuzemské výstavě motocyklů představí drtivá většina významných značek motocyklů, skútrů, čtyřkolek, oblečení, obuvi, přileb a dalšího sortimentu. Nedílnou součástí veletrhu bude také adrenalinový doprovodný program.

Motosalon

Článek

Vzhledem k tomu, že se veletrh Motosalon koná pod patronací moto sekce Svazu dovozců automobilů, jehož jsou členy téměř všichni důležití dovozci, můžou se návštěvníci těšit na detailní prohlídku prakticky celé současné motocyklové nabídky.

Představí se motocykloví producenti od Aprilie přes BMW, Harley-Davidson, Hondu, Hyosung, českou JAWU, KTM, Kymco, Moto Guzzi po Triumph a Yamahu, z nichž všichni mají připraveny své největší novinky pro letošní rok. Zúčastní se i Piaggio, Gilera, Vespa a k vidění budou také motocykly Kawasaki. To jsou samozřejmě jen ti největší, ale na Motosalonu budou zastoupeni i menší výrobci jednostopých strojů, stejně jako čtyřkolkoví giganti Arctic Cat, TGB, Access Motor.

Žhavé novinky letošní sezony návštěvníci uvidí nejen na expozicích vystavovatelů, ale také přímo v akci v rámci předváděcích jízd, které budou probíhat na venkovních plochách. Nebývale bohatý bude také doprovodný program. Grandiózní kaskadérskou show zde představí  přední čeští kaskadéři mj. i při jízdě v Globusu smrti. Více informací a levnější vstupenku můžete získat na www.bvv.cz/motosalon.

Výběr článků

Načítám