Hlavní obsah

Volbou vhodných spořících produktů lze výrazně ušetřit

Novinky, Equa bank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úroky na termínovaných vkladech a spořících účtech bank na českém trhu se mohou lišit až o několik procent. Před rozhodnutím, kam své peníze vložíte, proto nabídku jednotlivých bankovních domů pečlivě porovnejte.

Equa bank a.s.

Článek

Aktuálně jedny z nejvyšších úrokových sazeb termínovaných vkladů na českém trhu nabízí Equa bank. Na ročním termínovaném vkladu zvýšila v lednu sazbu na 3,25 % p. a.

Termínovaný vkladÚroková sazba
3 měsíce1,70 % p.a.
6 měsíců3,00 % p.a.
1 rok3,25 % p.a.
3 roky3,00 % p.a.

Velice dobré zúročení vašich vkladů nabízí v současné době i spořící účet Equa bank. Úrok 2,3 % p. a. patří mezi nejvýhodnější na českém bankovním trhu. Stejná úroková sazba je platná pro všechny výše vkladů. Za zřízení, vedení a uzavření účtu si banka neúčtuje žádné poplatky.

Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Kromě termínovaných vkladů nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří refinancování hypotéky, výhodně úročený spořící účet a běžný účet. Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.

Výběr článků

Načítám