Hlavní obsah

Hledáte výhodný úvěr pro Vaše podnikání?

Novinky, Moravský Peněžní Ústav - spořitelní družstvo

Potřebujete úvěr na realizaci Vašich podnikatelských plánů a chcete mít jistotu, že budete mít výhodné podmínky po celou dobu úvěru? Očekáváte rychlé vyřízení a individuální přístup? Pokud můžete ručit nemovitostí, řešením je úvěr Výhodný úrok.

Výhodný úvěr pro Vaše podnikání.

Článek

Výhodný úrok je úvěrový produkt s pevnou úrokovou sazbou 5,9 % p.a. garantovanou po dobu 2 let. Rozsah úvěru je 10 – 160 milionů Kč se splatností 6 – 60 měsíců. Produkt je určen fyzickým, právnickým osobám a podnikatelům. Zajímavostí je možnost individuálního posouzení pro nově založené společnosti.

Velkou výhodou je rychlé vyřízení a jedinečný přístup s možností individuálního splátkového kalendáře. S úvěrem nejsou spojeny žádné skryté poplatky a je bez nadbytečné administrativy.

Moravský Peněžní Ústav je největší spořitelní družstvo v České republice s více než 16letou historií a pobočkami v Praze a ve Zlíně. Svým klientům poskytuje zajímavé podmínky financování, individuální služby osobního bankovnictví a dlouhodobě nejvýhodnější spoření na trhu. Strategickým cílem MPU pro rok 2012 je transformace na banku.

Výběr článků

Načítám