Hlavní obsah

Řadové domy v Praze na dosah každému

Novinky, Luna Property, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod pojmem ideální bydlení si každý představí něco jiného, ale v základě jsou požadavky stejné. Většinou se klade důraz na zajímavou lokalitu s infrastrukturou a dobrou dopravní dostupností za rozumnou cenu. Takové bydlení je nyní dostupné i v Praze.

Rodinný dům typu B

Článek

Projekt Vrtilka vychází vstříc představám o ideálním bydlení za skvělé ceny. Rodinné řadové domky se nacházejí v zajímavé lokalitě Praha 4 - Písnice, která nabízí maximální občanskou vybavenost. Hlavní důraz je kladen na pohodlné bydlení s originální architekturou  jednotlivých domů s možností individuálních úprav interiéru.

Po první etapě, která je téměř prodána, bude letos následovat druhá etapa výstavby. Zachová si moderní koncepci v nejoblíbenějších dispozicích 5+kk a 6+kk a důrazem na rodinný život se soukromím vlastní zahrady. V místě bydliště pak majitelé nových domů najdou veškerou občanskou vybavenost, kterou  potřebují k plnohodnotnému životu – od zdravotního střediska, školy, školky, restaurace až po kulturní a sportovní zařízení.

Financování rodinného domu je realizováno prostřednictvím společnosti Raiffeisen-Leasing Real Estate, která si vybírá jen kvalitní projekty, a je zárukou finančně dostupného bydlení pro každého, kdo se rozhodne pro rodinný dům v Praze.

Výběr článků

Načítám