Hlavní obsah

Milion, nebo pár korun! Cestujte bez rizik a pojistěte se

Novinky, ČSOB Pojišťovna, a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dovolená není jen doba odpočinku a příjemných zážitků. Může stát noční můrou v okamžiku, kdy se stane úraz, ztratí kufry. V zahraničí jsou náklady spojené s léčením několikanásobně vyšší. I proto je dobré, ne-li nutné, sjednat si cestovní pojištění.

Cestujte bez rizik a pojistěte se

Článek

Své o tom ví pan Novák, nezkušený lyžař, který v Alpách zavinil srážku na sjezdovce s rakouským snowboardistou, jenž při pádu utrpěl zranění ramene. Pan Novák si při nehodě způsobil zlomeninu dolní končetiny. Náklady na ošetření, léčbu a náhradu škody dosáhly téměř milionu korun. Ty by musel pan Novák z velké části zaplatit z vlastní kapsy, pokud by nebyl pojištěn. Takhle zaplatil pouze pojistné za cestovní pojištění na osm dní, ke kterému si připojistil i odpovědnost, a to ho dohromady stálo 200 Kč. Navíc, pokud by si to pojištění sjednal přes internet, vyšlo by ho ještě o dvacet korun levněji.

Cestovní pojištění pořídíte on-line už od 17 Kč na den. Doslova za pár korun si můžete připojistit úraz, odpovědnost za škodu nebo zavazadla.

Nespoléhejte se na štěstí, spolehněte se na cestovní pojištění Atlas ČSOB Pojišťovny. Sjednejte rychle, bezpečně a spolehlivě on-line s 10% slevou. Večer sjednáte, ráno jedete.

Výběr článků

Načítám