Hlavní obsah

Šetřete s výhodnými úrokovými sazbami Equa bank

Novinky, Equa bank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Equa bank aktuálně nabízí jedny z nejvýhodnějších úrokových sazeb termínovaných vkladů a hypotečních úvěrů na českém trhu. Na ročním termínovaném vkladu zvýšila banka sazbu na 3,25 %, úrok na hypotékách začíná na 3,39 %.

Equa bank a.s.

Článek

Kromě zvýšení roční úrokové sazby obnovila banka úročení 3 % p.a. na půlročním termínovaném vkladu.

Jednou z nejnižších úrokových sazeb na trhu je úrok 3,39 % na hypotékách Equa bank. Výhodné nabídky mohou využít i klienti, kteří už hypotéku mají, ale nejsou se svou stávající bankou spokojeni. Refinancováním, neboli převedením hypotéky do jiné banky, lze ušetřit desetitisíce. „Nízké úrokové sazby Equa bank navíc nejsou podmíněny řadou dalších výdajů, jako jsou poplatky za vedení běžného účtu nebo za pojištění, které jiné banky běžně klientům účtují. Na nejnižší úrokové sazby dosáhne u Equa bank přibližně 50 % klientů, zatímco u velkých bank jsou to podle mých odhadů často jen dvě či tři procenta lidí,“ říká hypoteční expert Equa bank Ondřej Hák.

Kromě hypoték nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří běžný účet s možností vedení zdarma, výhodně úročený spořící účet a mimořádně výnosné termínované vklady. Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.

Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Výběr článků

Načítám