Hlavní obsah

Přejděte s hypotékou, ušetříte

Novinky, Equa bank a.s.

Úrokové sazby u hypoték padají v těchto dnech k historickým minimům a banky se mezi sebou předhánějí, aby co nejnižšími úroky získaly nové klienty. I lidé, kteří už hypotéku mají, tak mohou přechodem k jiné bance v některých případech ušetřit až desetitisíce.

Equa bank a.s.

Článek

Refinancovat hypotéku na bydlení, neboli přejít s hypotékou k jiné bance, může každý klient v okamžiku, kdy mu končí úroková fixace. Na konci fixačního období by se měl každý zajímat, jestli nemůže jinde dostat lepší nabídku, než je ta současná.

Equa bank právě teď nabízí v případě refinancování hypotéky úrok od 3,39 %, tedy jednu z nejnižších sazeb na trhu. Jako konkrétní příklad poslouží rodina se dvěma dětmi, která si před pěti lety vzala na koupi bytu hypotéku na 20 let ve výši 1 800 000 Kč s úrokem 4,3 % a měsíční splátkou 11 194 Kč. Nyní fixace končí, zbývá jim splatit 1 483 057 Kč a rozhodnou se, že přejdou k Equa bank. S úrokem 3,39 % bude rodina nově splácet měsíčně jen 10 522 Kč. Za pět let fixace tak ušetří 40 320 Kč.

Equa bank klientovi navíc zaručí výhodnou úrokovou sazbu až 6 měsíců dopředu. Pokud mu fixace úroku končí např. až v létě, může přijít se svou hypotékou do Equa bank už teď, a zajistí se tak proti růstu sazeb v dalších šesti měsících.

Více na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Kromě hypoték nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří běžný účet s možností vedení zdarma, výhodně úročený spořící účet a mimořádně výnosné termínované vklady. Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.

Výběr článků

Načítám