Hlavní obsah

Startuje nový ročník ekologického oskara

Novinky, E.ON Energie a.s.

Další, v pořadí už čtvrtý, ročník jedinečné ekologické soutěže E.ON Energy Globe Award ČR přezdívané „ekologický oskar“ právě startuje.

Ilustrační foto

Článek

Postavili jste si originální energeticky úsporný dům? Přišli jste na způsob, jak vytápět pomocí netradičních přírodních materiálů? Nebo jste jen vymysleli zlepšovák, díky kterému spotřebujete mnohem méně vody? Pokud ano, nebo jste zrealizovali podobný projekt, jak šetřit životní prostředí i energie, můžete se už nyní přihlásit do „ekologického oskara“. Soutěže se může zúčastnit opravdu každý a zcela zdarma. Je úplně jedno, jestli jste jednotlivec, skupina lidí, firma nebo škola či  organizace. Důležité je, že jste něco dokázali. Nebojte se a ukažte to světu! Soutěž E.ON Energy Globe Award ČR má v České republice sedm soutěžních kategorií: Země, Oheň, Voda, Vzduch, Mládež, Obec a Kutil. Jejím posláním je národní i mezinárodní zviditelnění úspěšných ekologicky zaměřených projektů a zároveň podpora vědomí všech lidí na planetě, že mohou udělat něco pro kvalitu životního prostředí. Hlavním cílem a filosofií projektu je představit a mediálně podpořit tyto projekty a tím zlepšit povědomí široké veřejnosti o zacházení s energiemi v 21. století. Na vítěze jednotlivých kategorií i celkového vítěze čekají velmi atraktivní ceny.

Uzávěrka přihlášek do letošního ročníku je 31. března a hlavní výhra možná čeká právě na Vás. Přihlášku a více informací o soutěži naleznete na www.energyglobe.cz

Výběr článků

Načítám