Hlavní obsah

Převeďte svou hypotéku na bydlení a ušetřete i desítky tisíc korun!

Novinky, Equa bank a.s.

U banky, kde máte hypotéku na bydlení, nemusíte zůstat navždy. Přejít s hypotékou k jiné bance, která vám nabídne lepší podmínky, je vcelku jednoduché, a můžete tak v některých případech ušetřit i tisíce. Zajistěte si u Equa bank výhodný úrok od 3,39 % až půl roku předem.

Equa bank a.s.

Článek

Equa bank se jako první z nových bank, které v Česku vznikly v loňském roce, pouští do nabídky refinancování hypoték. Její nabídka bude zajímavá hlavně pro ty, kterým končí v nejbližších měsících fixace úroků u stávající hypotéky. Každý, kdo uvažuje o pořízení nebo refinancování hypotéky s Equa bank,  zaregistruje se do 31. března 2012 a smlouvu podepíše do 30. září 2012, dostane od banky navíc bonus ve výši 5 000 Kč.

V průměru může nabídnout Equa bank přibližně o půl procenta nižší úroky, než jaké mají klienti aktuálně u své banky. Na nejnižší úrokové sazby dosáhne u Equa bank přibližně 50 % klientů, zatímco u velkých bank jsou to často jen dvě či tři procenta lidí.

Klient, kterému končí fixace úroku např. až v létě, může přijít do Equa bank už teď a získá refinancování s nízkou úrokovou sazbou, kterou mu ale banka podrží bez ohledu na vývoj na trhu po následujících 6 měsíců od podpisu úvěrové smlouvy. Klient se tak zajistí proti růstu úrokových sazeb, které momentálně padají téměř na historická minima a dlouhodobě na této úrovni zřejmě nevydrží.

Kromě hypoték nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří běžný účet s možností vedení zdarma, výhodně úročený spořící účet a mimořádně výnosné termínované vklady. Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.

Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900.

Výběr článků

Načítám