Hlavní obsah

Nejvstřícnější banka má přes 140 tisíc klientů a plánuje novinky

Novinky, Fio banka

Fio banka se stala za rok 2011 nejvstřícnější bankou působící na českém trhu, v projektu OVB Vstřícná banka ji ocenila veřejnost i odborníci. V minulém týdnu představila plány pro rok 2012. Jaké jsou?

Nejvstřícnější banka

Článek

Fio banka, která má aktuálně více než 140 tisíc klientů a 61 poboček po celé ČR, plánuje v roce 2012 představit řadu produktových novinek. První je upgrade designu Internetbankingu spojený se zapracováním nejčastějších připomínek klientů vedoucím ke zvýšení komfortu používání aplikace. Termín spuštění je únor 2012. Druhou oblastí jsou platební karty, které doznají v průběhu roku vylepšení.

Fio banka chce v tomto roce rovněž reagovat na zájem klientů o ovládání financí v mobilních zařízeních. Pro platformy Apple a Google (Android) plánuje vývoj Smartbrokera - aplikace pro obchodování s cennými papíry přes smartphone – a přidání nových funkcí u aplikace Smartbanking (oboje ve 2.pololetí 2012), kterou přinesla na český trhu jako první. Nová verze aplikace počítá se správou platebních karet, vytvářením šablon příkazů nebo lepší podporou pro tablety.

Výběr článků

Načítám