Hlavní obsah

Souhlasíte, že opravdovým důkazem kvality vozů je délka a rozsah záruky?

Novinky, HYUNDAI Motor CZ s.r.o.

V tom případě je Hyundai tou správnou volbou! Jako jediný výrobce totiž nabízí pro všechny osobní vozy 5 let komplexní záruky bez omezení.

Osobní vůz HYUNDAI

Článek

Hyundai jako jediný český výrobce získal Národní cenu kvality ČR roku 2011, která je prvním takovým oceněním pro výrobce automobilů v zemi. A navíc přední německý motoristický časopis Auto Bild zařadil značku Hyundai již podruhé za sebou na první pozici ve svém každoročním hodnocení kvality.

Díky nekompromisní kvalitě svých vozů garantuje Hyundai všem zákazníkům 5 let komplexní záruky bez omezení najetých kilometrů, kondiční prohlídky a asistenční služby po celé Evropě. Pouze Hyundai pojištění poskytuje 0% spoluúčast při pojištění vozu. A v případě servisu auta vám Program permanentní mobility Hyundai zajistí náhradní vůz zdarma. Všechny tyto výhody bezkonkurenční péče můžete mít se světovou výbavou Hyundai i20 INCLUSIVE od 189 990 Kč, Hyundai ix20 Trikolor již od 259 990 Kč

a Hyundai ix35 Trikolor za skvělou cenu již od 444 990 Kč!

Teď už víte, proč chtít Hyundai.

Neváhejte a navštivte svého nejbližšího autorizovaného prodejce vozů Hyundai. Nebo se rovnou objednejte na testovací jízdu.

Výběr článků

Načítám