Hlavní obsah

Zlatá cihlička od RI OKNA může být základem vaší budoucí jistoty v krizi

Komerční článekRI OKNA a.s.

Firma RI OKNA se již 17 let zaměřuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří ze značkových profilů. Pořiďte si RI OKNA v období od 16.1. do 30.3. a získáte skvělou zimní slevu. Navíc budete každý týden zařazeni do slosování o zlatou cihličku!

Okna trvalé hodnoty

Článek

RI OKNA představují na našem trhu kvalitu prověřenou časem i stovkami spokojených zákazníků. Klíčem k vynikající pověsti plastových oken a dveří společnosti RI OKNA jsou špičkové technologie a systémy kvality. Plastová RI OKNA ani po mnoha letech neztrácejí svou tvarovou stabilitu a zdravotní nezávadnost. Zároveň si bez ohledu na sluneční záření doživotně zachovávají svou barevnou kvalitu.

K pomyslným zlatým výrobkům na trhu plastových oken teď můžete získat stejně cenný kov. Má podobu zlaté cihličky, která - stejně jako výrobky společnosti RI OKNA - představuje výhodnou doživotní investici. V současném nelehkém období ekonomické krize zlato svou hodnotu neztrácí, ale naopak získává!

Pokud si v období od 16.1. do 30.3. zakoupíte od firmy RI OKNA plastová okna nebo dveře, budete zařazeni do slosování o zlatou cihličku. Losování probíhá každý týden a šance na cennou výhru tak trvá celých 10 týdnů! Bližší informace najdete na www.ri-okna.cz, nebo na bezplatné lince 800 746 562.

Výběr článků

Načítám