Hlavní obsah

E.ON Energie, a.s. snižuje ceny za dodávku zemního plynu

Novinky, E.ON Energie a.s.

Odběratelé, kteří topí plynem, mohou přechodem k E.ON Energie, a.s. v roce 2012 ušetřit až 9 621 Kč. Navzdory trendu zvyšování cen u různých produktů a služeb, který média pro tento rok avizují, přináší společnost E.ON Energie svým stávajícím i potencionálním zákazníkům dobré zprávy.

Ilustrační foto

Článek

„Díky dlouhodobě úspornému hospodaření společnosti, ale také efektivní strategii nákupu komodit nabízíme svým zákazníkům pro rok 2012 výhodnou cenu za dodávku zemního plynu. Například v porovnání s dodavateli skupiny RWE bude naše cena za dodávku v některých pásmech spotřeby nižší až o 25 %,“ řekl mluvčí energetické skupiny E.ON, Vladimír Vácha. Doplnil, že takto příznivé ceny společnost E.ON Energie, a.s. dosahuje diverzifikací nákupních zdrojů a snížením nákladů na skladování zemního plynu. „Vzhledem k našim rozsáhlým a dlouholetým zkušenostem s energetickým trhem se nám podařilo nakoupit zemní plyn s předstihem za výhodné ceny. V rámci naší nákupní strategie navíc neuzavíráme tak dlouhodobé kontrakty jako konkurenti, a tím pádem jimi nejsme později omezeni,“ vysvětluje Vladimír Vácha.

Porovnání ročních plateb za dodávku zemního plynu

Domácnost, která využívá zemní plyn k vytápění, má možnost s E.ON Energie, a.s. výrazně snížit své roční náklady. „Konkurenční energetická skupina RWE oznámila pro rok 2012 zvýšení ceny za dodávku zemního plynu o 9 %. Zákazník s roční spotřebou 25 MWh tak může přechodem k E.ON Energie, a.s. ušetřit až 9 621 Kč za rok,“ zdůraznil Vácha.

Zajistěte si i Vy výhodnou cenu za dodávku zemního plynu. Volejte 844 202 203.

Výběr článků

Načítám