Hlavní obsah

10letá záruka na motor praček a jubilejní nabídka v péči o prádlo

Novinky, MIELE,spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen ti nejlepší vám nabídnou víc V letošním roce uplyne 20 let od doby, kdy se mohli poprvé s kvalitou Miele seznámit také zákazníci v Česku.

Článek

V rámci jubilea přináší Miele svým zákazníkům mnoho atraktivních nabídek. Protože si Miele stojí za vysokou kvalitou svých přístrojů, nabízí speciální akci pro nově zakoupené pračky a vysavače. Zákazník, který si zakoupí u autorizovaného prodejce Miele v období od 1. 9. do 31. 12. 2011 jakoukoliv automatickou pračku nebo vysavač Miele, získá zdarma 10letou záruku na motor.

Kvalita je tou nejlepší investicí

Prvotřídní materiály, nejmodernější technologie, maximální úspora energií i ohleduplnost k životnímu prostředí - zkrátka dokonalost v každém detailu nabízejí přístroje pečující o prádlo se značkou Miele. Pračky a sušičky Miele vynikají mimořádnou kvalitou použitých materiálů i dlouhou životností. Standardně jsou testovány na dobu provozu až 20 let – tak přísné testy nedělá žádný jiný výrobce domácích spotřebičů. Není proto divu, že se stávají vítězi nezávislých spotřebitelských testů po celém světě. I vy oceníte dlouhou životnost svého přístroje Miele, který s vámi zůstane v nejlepší formě třeba i dvě desetiletí. Na rozdíl od levnějších, ale často nekvalitních spotřebičů, na nichž se často už po uplynutí zákonem stanovené záruční lhůty objeví závažné vady, včetně těch neopravitelných. Během dvaceti let tak můžete vystřídat i několik přístrojů. S Miele si vystačíte s jedním.

Voštinový buben je jen jeden – ten od Miele

Významné desetileté výročí oslavuje také jeden z nejznámějších atributů přístrojů pečujících o prádlo značky Miele – patentovaný voštinový buben. Díky své povrchové struktuře, podobné včelím plástvím, vykazuje mimořádnou šetrnost k prádlu. Během praní se mezi textilií a stěnou bubnu tvoří jemný vodní film, po němž prádlo jen velmi lehce klouže. Textilie jsou méně mechanicky zatěžovány a vydrží déle bez žmolků. Nepatrný průměr otvorů bubnu navíc zabraňuje vniku cizích těles do prací vany. U sušiček napomáhá voštinový buben vzniku vzduchového polštáře, na němž prádlo během otáčení bubnu vždy šetrně přistane. Prádlo je vysušeno rovnoměrně a vykazuje menší tvorbu záhybů, což přispívá ke snazšímu žehlení.

Dejte se do gala s jubilejní řadou pračky a sušičky Gala

Set pračky W 3000 a sušičky T 8000 Gala je nyní možné díky spolupráci se společností E.ON získat za zvýhodněnou cenu s bonusem 4 000 Kč na každý přístroj. Pověstnou kvalitu Miele, stvrzenou absolutními vítězstvími v desítkách nezávislých spotřebitelských testů po celém světě, si tak může dopřát stále více zákazníků.

I objemné textilie můžete vyprat a vysušit doma

Pračky z řady Miele HomeCare XL, řadící se do energetické třídy A+++, představují to nejlepší z technologie péče o prádlo. Pojmou až 7 kg prádla, jsou zaměřeny na praní objemných textilií – poradí si třeba i s francouzskou dekou o rozměrech 200 x 200 cm - outdoorových textilií či na impregnaci. Disponují plně elektronickým řízením Softtronic, množstevní automatikou pro úsporu energií, patentovaným voštinovým bubnem Miele, širokou nabídkou programů praní i přídavných funkcí. Vybrané modely nabízejí systém LiquidWash pro automatické dávkování tekutého pracího prostředku, který znamená až jeho 30% úsporu oproti ručnímu dávkování. Do nabídky HomeCare XL patří i dva modely plně elektronických kondenzačních sušiček s náplní prádla až 7 kg, vybavené patentovaným voštinovým bubnem, energeticky úsporným senzitivním systémem sušení, mnoha speciálními programy sušení i přídavnými funkcemi. Sušička T 8801 WP HomeCare XL je navíc vybavena tepelným čerpadlem, umožňující až o 40 % větší úsporu energie než přístroje třídy A.

Využijte půl roku s pracími prostředky zdarma

Miele je jediný výrobce spotřebičů pro domácnost, který nabízí své vlastní, vysoce kvalitní prací, čisticí a ošetřující prostředky, které završují komplexní péči o domácnost. Dalším z dárků pro zákazníky Miele v rámci oslav 20 let na našem trhu je možnost získání pracích prostředků z řady CareCollection na půl roku zdarma. Nabídka se týká všech, kteří si  v období od 1. 9. do 31. 12. 2011 zakoupí u autorizovaného prodejce automatickou pračku Miele. Získají tak speciální prostředek Miele Utra White, Miele Ultra Color, Miele WoolCare a čtvrtý prostředek dle individuálních požadavků.

Více informací naleznete na www.miele.cz.

Výběr článků

Načítám