Hlavní obsah

Máte doma padělek?

Komerční článekHEWLETT-PACKARD s.r.o.

Padělání značkového zboží se nevyhne ani tiskovým kazetám. Může se stát, že zaplatíte jako za originál, ale nedostanete ani zdaleka výstup v očekávané kvalitě a počtu výtisků. Abyste dostali opravdu to, za co platíte, stačí si stáhnout volný program na ověření pravosti tonerů.

Článek

Neplaťte za padělané tonery, stáhněte si volný program a ověřte si jejich pravost. S originálním tonerem HP se můžete spolehnout na stabilní kvalitu tisku.

Padělané tiskové kazety jsou napodobeniny, které se vydávají za originál a přitom nesplňují jeho kvalitativní standardy. Jedná se o použité nebo klonované kazety s  nekvalitní náplní, zabalené ve skoro dokonalých napodobeninách balení originálních tonerových kazet. Kazeta v tomto obalu se prodává zákazníkům za cenu originálu. Abyste se vyhnuli podvodu, zbytečným nákladům na opakovaný tisk, opravu či dokonce výměnu mechanismu tiskárny, stačí si stáhnout aplikaci pro ověření pravosti kazety ze stránky HP. S její pomocí si rychle a jednoduše zkontrolujete, zda jde o originál. V případě zjištění padělané kazety si vytisknete výsledky ověření a vrátíte kazetu do prodejny, v níž jste si ji zakoupili.

Ověření pravosti tiskové kazety

Instalace a použití softwaru je jednoduché, pomoci  vám může ilustrační  video. Kromě využití aplikace je dobré dodržovat i pár základních tipů, kterými můžete padělek odhalit ještě před jeho koupí. Zbystřete svou pozornost pokud např. není tisková kazeta v originálním obalu nebo je její obal poškozen. Nejlepším způsobem ověření pravosti je kontrola bezpečnostní známky na obalu.

Výběr článků

Načítám