Hlavní obsah

Jak zhodnotit své úspory? Řešením jsou spořicí účty. Jaký vybrat?

Komerční článekMoravský Peněžní Ústav - spořitelní družstvo

Nabídka spořících produktů je velmi široká a není vždy jednoduché se v ní dobře zorientovat. Pokud hledáte způsob jak výhodně ale i bezpečně zhodnotit své úspory, přinášíme Vám zajímavé a dosud neprávem opomíjené řešení.

Článek

Úrokové sazby a celkové zhodnocení finančních prostředků na bankovních běžných účtech je téměř zanedbatelné. Pokud však hledáte způsob, jak své prostředky zhodnotit nejvýhodněji, zaměřte se na nabídku spořicích produktů od družstevních záložen. Díky současné legislativě jsou všechny vklady v družstevních záložnách 100 % pojištěny stejně jako v bankách (až do výše 100.000 €). Zaujala nás akční nabídka od největšího spořitelního družstva na trhu - Moravského Peněžního Ústavu (MPU).

MPU aktuálně nabízí při zřízení spořicího účtu s roční výpovědní lhůtou 1 rok mobilní telefon zdarma. V případě, že se budete držet do horní hranice pásma pojištěných vkladů, získáte úrokovou sazbu 3,5 % p.a. Jedná se tak o jednu z nejlepších nabídek na trhu. V nabídce MPU jsou pásma se sazbou až 4,1 % p.a. Více naleznete zde.

MPU je největší spořitelní družstvo v České republice s 15letou historií. Pobočky má v Praze a ve Zlíně.

Výběr článků

Načítám