Hlavní obsah

Tradičním dárkům odzvonilo, hitem letošních Vánoc jsou fotodárky

Novinky, HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Vykouzlit úsměv, možná i slzičku dojetí na tváři obdarovaného, to je vánoční úkol každého z nás. Poradíme vám, jak toho snadno, levně a rychle dosáhnout. Mamince připravte fotoknihu, tatínkovi kalendář, babičce magický hrneček, na kterém se fotografie vnoučat objeví až poté, co si zalije čaj horkou vodou. A dědovi plátno s fotkou celé rodiny.

Článek

Nebojte se, máme to vyzkoušené. Fotodárek zvládne vytvořit i osmileté dítě. Potřebujete jen počítač, v něm uložené fotografie a přístup k internetu. Ze stránek www.happyfoto.cz si stáhnete program HF Designer a pustíte se do zábavné práce.

Nejkrásnějším dárkem je určitě fotokniha, specialitou v nabídce firmy HappyFoto je fotokniha deLUXE, kterou tiskne na fotopapír prémiové kvality. Kapesní dvacetistránkovou fotoknihu deLUXE pořídíte překvapivě už od 199 Kč.

Kromě fotoknih nejrůznějších velikostí a vazeb můžete vyrobit nástěnný, stolní nebo plánovací fotokalendář. Dále pak fotokoláž, fotoplátno, obyčejný nebo magický hrneček, pivní korbel, kasičku, podložku pod myš, puzzle, tričko, zástěru nebo třeba polštářek. Program vám napoví, jak který dárek vytvořit a dovede vás až k objednávce. Pak už stačí jen čekat na pošťáka, který dárky do deseti dnů přinese až k Vašim dveřím.

Nenechávejte si fotografie jen pro sebe. Potěšte své blízké něčím nekonvenčním, originálním a osobním. Vyberte vaše nejkrásnější fotografie, stáhněte ze stránek www.happyfoto.cz program HF Designer a vytvořte originální vánoční dárky. Z pohodlí domova a s doručením zase až domů.

Výběr článků

Načítám